BRTVENI KIT ZA PROFILE KNAUF 550ML 3461

4.37 / kom

Prodajna jedinica: kom
Minimalna količina: 1.00 kom

Nema na zalihi

Opis proizvoda →
Šifra proizvoda: 77260 Kategorije: ,

Knauf brtveni pribor za pregradne zidove je čvrsta pastozna, disperzijom vezana masa plastoelastičnih svojstava bijele boje.

Svojstva proizvoda
Pastozan, odmah spreman za korištenje
Trajno plastoelastičan
Uspješno prianjanje
Bez omekšivača
Može se razrijediti s vodom
Nakon učvršćenja, otporan na smrzavanje
Može se premazivati

Polje primjene
Za brtvljenje spojeva između sustava suhe gradnje i graničnih elemenata u unutrašnjosti (npr. laki pregradni zidovi i spušteni stropovi), posebno kod zahtjeva za zaštitu od buke.

Ne upotrebljavati pri temperaturi ispod +5°C. Ne nanositi na smrznute površine. Kontaktne površine moraju biti očišćene od prašine, prljavštine, ulja, masti, ostataka cementa i drugih sredstava. Kod poroznih, upijajućih ili lagano sipkih podloga nanijeti pretpremaz Trennwandkitt ili Tiefengrund i pustiti da se lagano osuši. Kit nanijeti s pištoljem za kartuše. Poklopac pištolja za kartuše odviti, ugurati kartušu Trennwandkitt u pištolj i to tako da metalna spajalica ostane vidljiva. Vrh kartuše odrezati odmah iza metalne spajalice, sapnicu spojiti vijkom pomoću cjevastog završetka i koso odrezati potrebnu debljinu trake. Nanijeti 2 trake kita cijelom dužinom na stražnju stranu UW-/CW-rubnog profila. Profile s nanesenim kitom pritisnuti na strop, zid i pod, te ih pričvrstiti. Profile dobro utisnuti jedne do drugih i dodatno zabrtviti s kitom, posebno na prijelazima od zida prema podu i stropu.

Dodatne informacije

Proizvodi u suhoj gradnji

Brend

Izbornik