BEKAMENT FASADNA BOJA FAS ACRYL BIJELI 15L

60.75 / kom

Cijena po jedinici mjere: 4.05€ / L
Prodajna jedinica: kom
Minimalna količina: 1.00 kom
Cijena pakiranja: 60.75€

Na zalihi

Opis proizvoda →
Pakiranje:
Cijena:
Šifra proizvoda: 40699 Kategorije: ,

AKRILNA BOJA ZA VANJSKE ZIDOVE

PRIMJENA
Akrilna disperzijska boja za zaštitu i dekoraciju novih i starih fasadnih površina. Izrađena je na bazi visokokvalitetnih sirovina, ima odličnu pokrivnu moć i vodoodbojnost, otporna je na UV zračenje i atmosferske utjecaje. Zbog velike otpornosti pogodna je i za primjenu na unutarnjim zidovima javnih i rezidencijalnih objekata. Mogućnost nijansiranja u preko 3200 nijansi.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se boja nanosi mora biti čvrsta, čista, suha i premazana BK-Acryl predpremazom. Priprema boje se vrši dodavanjem do 15 % (l/l) vode, uz dobro miješanje do potpune homogenizacije. BK-Fas Acryl se obično nanosi dugodlakim valjkom u dva sloja. Drugi sloj se nanosi nakon potpunog sušenja prvog, što pri normalnim uvjetima (T=+23-25°C i 50-60 % r.v.z.) zahtjeva 4-6h. Potrebno je raditi ravnomjerno i bez prekida na kontinuiranim površinama. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

TEMPERATURA PRIMJENE
Od +5°C do +30°C. Ne raditi po direktnom suncu, kiši ni jakom vjetru.

POTROŠNJA
Oko 150-300 ml/m2 ovisno o upojnosti i hrapavosti podloge.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
18 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

Dodatne informacije

Pakiranje (kg,l)

Brend

Izbornik